FESTIVALINFORMATIE

Graag verwelkomen wij je voor de editie van 2024!

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september verandert een deel van het Twentse Tilligte in
een heus festivalterrein van 30.000 m2! Op dit festivalterrein zijn tal van activiteiten voor jong en oud.
Zo is er de opstelling met klassieke voertuigen en zijn er gedurende de dag tal van demonstraties. Ook is er lokale live muziek aanwezig.
Ga terug in de tijd met de oude ambachten, bekijk het traditionele dorsen en mais hakselen en geniet na afloop van een ambachtelijke pannenkoek.

Door de aanwezigheid van vele activiteiten voor kinderen zoals een springkussen, spelletjes en een zandbak is het een dag uit voor het hele gezin. Dit jaar is het zelfs mogelijk om een foto te maken van kinderen in traditionele kledij.

In de vintage tent is het heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje, ambachtelijk gemaakt gebak of een snack.
Uiteraard is de F1 van Italië live te volgen op het Twents Oldtimerfestival.

U bent allen van harte welkom op het terrein aan de Westenveldweg in Tilligte.

WAT KUN JE DEZE TWEE DAGEN ALS BEZOEKER VERWACHTEN?

ZATERDAG 31 AUGUSTUS

Op zaterdag 31 augustus beginnen wij vanaf 14.00 uur met de rondritten uitgezet voor klassieke: trekkers, vrachtwagens en personenauto’s; individueel te berijden óf in groepen. Starttijd 14.00-14.30 uur.

Deelname is GRATIS, daarna gezellig borrelen of eten in de vintage tent.

Er is géén competitie aan verbonden, rustig cruisen en genieten van de prachtige omgeving is de enige opdracht!

 

ZONDAG 1 SEPTEMBER

Wij beginnen om 10.00 uur met de muzikale opening, daarna start het festival met de GROTE SHOW. Direct na de opening start de rondrit voor de bromfietsen tussen 10:00 en 11:00. Naast de GROTE SHOW van alle soorten oude voertuigen, zijn er oude ambachten in actie, zoals dorsen en maïs hakselen. Je kunt je klassieke voertuig of youngtimer die dag ook laten taxeren en er is een leuke kramenmarkt.

Voor de trekkers is er een Trekker-Jury in actie om aan het eind van de dag een leuke prijs uit te reiken voor de mooiste trekker. Veel te bekijken en te doen voor het hele gezin en lekkere hapjes in de vintage tent!

Voor meer informatie, inschrijven voor deelname aan de RONDRITTEN en GROTE SHOW, klik op de button deelnemers.

Twents Oldtimerfestival en camping de Dam bundelen krachten!

We zijn verheugd aan te kondigen dat het Twents Oldtimerfestival en camping de Dam de handen ineenslaan om uw festivalervaring nog memorabeler te maken!
Als bezoeker van ons geliefde festival kunt u nu profiteren van de uitstekende voorzieningen van camping de Dam, gelegen op slechts 2,2 km afstand van het festivalterrein.
Bij het boeken via onderstaande button is het essentieel om aan te geven dat u voor het Twents Oldtimerfestival komt.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen op het festival en op camping de Dam voor een onvergetelijk weekend vol klassieke auto’s en gezelligheid!

Boek nu
s